Поділитись:

Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

Середа, 21 липня 2021, 10:38
Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

На Чернігівщині прикордонники викрили десятого учасника бандитського угрупування, яке причетне до стрілянини на автомийці у Луцьку.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Учора, 20 липня, з допомогою прикордонників відділу «Гірськ» поліцейські затримали десятого підозрюваного, причетного до стрілянини на автомийці у Луцьку у 2018 році.

Нагадаємо: на території кафе на вулиці Набережній 5 листопада стався конфлікт між двома групами людей. Внаслідок стрілянини одна людина загинула, ще двоє отримали поранення.

До стрілянини в кафе причетні 11 осіб, дев’ятьох уже затримали. Учора, 20 липня, розшукуваний з’явився в пункті пропуску «Сеньківка» на Чернігівщині.

Українець 1981 року народження прибув до кордону пішки – авто, з якого він вийшов, залишилося очікувати неподалік.

Під час перевірки його документів та за результатами опитування прикордонники встановили факт порушення ним порядку в’їзду на ТОТ України та виїзду з неї. А під час перевірки особи за відомчими базами даних прикордонники встановили, що громадянин розшукується з 2018 року за підозрою у вчиненні  умисного вбивства.

Спільник, водій автомобіля української реєстрації, на якому прибув до кордону розшукуваний українець, про пригоди товариша в пункті пропуску нічого не знав, та через деякий час також прибув на в'їзд в Україну, але вже автомобілем.

Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

Прикордонники зрозуміли, що чоловіки між собою знайомі та пов'язані. Охоронці кордону встановили, що водій авто – громадянин України 1947 року народження, та розшукуваний за вбивство подорожували разом та 17 липня цього року порушили порядок в’їзду/виїзду з ТОТУ, виїхали до РФ через закритий Урядом України пункт пропуску «Маринівка». Водій-спільник, аби уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, запропонував прикордонникам 500 гривень хабаря.

Вбивство на автомийці в Луцьку: на кордоні затримали десятого учасника стрілянини (фото)

Крім того, від поліцейським стало відомо, що чоловік, якого розшукували, причетний до стрілянини, що мала місце на автомийці в Луцьку у 2018 році.

Обох чоловіків перед передачею їх поліцейським прикордонники притягнули до адмінвідповідальності за ст. 204-2 «Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї», також щодо хабародавця направили повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024