Поділитись:

Шість причин навчатися в луцькій загальноосвітній школі "IT STEP SCHOOL" (відео)*

Четвер, 22 липня 2021, 10:00
Шість причин навчатися в луцькій загальноосвітній школі «IT STEP SCHOOL» (відео)*

Школа без домашніх завдань, уроки в VR-окулярах і планшети замість підручників. Навчання у приватній загальноосвітній школі “IT STEP SCHOOL” переплетене з сучасними технологіями, а до кожного учня є індивідуальний підхід

Про шість переваг загальноосвітньої школи “IT STEP SCHOOL”  розповіла її директорка Анастасія Скарвінко.

1. ЗАМІСТЬ ПІДРУЧНИКІВ — ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР.


Усі необхідні підручники та програмне забезпечення для ефективного та цікавого навчання зібрані на персональному комп'ютері учня.

2. ГЕЙМІФІКАЦІЯ ТА СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ШКОЛЯРІВ.


Ми залучаємо дітей до навчального процесу шляхом гри. Замість нудних завдань – цікаві квести. За кожну виконану роботу діти отримують віртуальні гроші, які дозволяють купувати потрібні та корисні речі у внутрішньому онлайн-магазині.

3. ЕЛЕКТРОННИЙ ЩОДЕННИК.


Електронний щоденник – це платформа для розвитку, моніторингу успішності, комунікації з адміністрацією школи. Усі розклади проставлені наперед програмою. Замість того, аби заповнювати щоденник, дитина зможе зробити щось більш корисне: почитати книжку або подивитись мультик англійською мовою.

4. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ – В ШКОЛІ.


Домашнє завдання діти виконують в школі. Ми розуміємо, що вдома дитина має більше часу проводити з батьками, відпочивати та приділяти час власному хобі.

5. ПІДГОТОВКА ДО ЗНО БЕЗ РЕПЕТИТОРІВ 


Ми вважаємо, що шкільна програма має давати дітям знання, які дозволяють успішно скласти ЗНО без зайвих затрат часу та грошей.

6. ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД.

 

У нас – індивідуальний підхід до ведення уроків. Ми залучаємо вчителів та кураторів. Це дає можливість більш якісно опрацювати та, найголовніше, ефективно засвоїти матеріал заняття.

 

"IT STEP SCHOOL ставить для себе мету дати дитині необхідні знання і навички, щоб вона була успішна і готова до дорослого життя. Ми хочемо зробити дитину щасливою, коли вона досягне 24-річного віку. Щоб людина чітко знала, чого хоче від життя. Людина, яка розуміє, що робить у цьому світі, вона вміє керувати своїм життям, має друзів, має сім'ю і вміє кохати. Людина, яка може дозволити собі подорожувати. Вона має успішну роботу і знає, як може рухатися по кар'єрних сходинках. Вона почуває себе впевнено", - каже очільниця загальноосвітньої школи “IT STEP SCHOOL”Анастасія Скарвінко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів