Поділитись:

У Луцьку квітники поливатимуть "мерседесом"

Четвер, 22 липня 2021, 14:40
У Луцьку квітники поливатимуть «мерседесом»

Фото ілюстративне

Жидичинська сільська рада безоплатно передасть комунальному підприємству "Парки та сквери м. Луцька" спеціальний автомобіль Mercedes-Benz 409D, котрий обладнаний пожежною цистерною.

Таке рішення було ухвалене постійною комісією міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Воно набуде чинності після того як за нього проголосують депутати Луцької міськради.

"Ми його (автомобіль – ред.) передаємо КП "Парки та сквери м. Луцька, щоб він використовувався як поливально-прибиральна машина... Ним будуть поливати квіти", – заявив на засіданні Постійної комісії 15 липня директор Департаменту житлово-комунального господарства Осіюк Микола.

Балансова вартість 44-річного автомобіля складає 37 749 гривень.

Нагадаємо, в Луцьку на проспекті Відродження з'явиться новий сквер, поруч з Методичним центром профспілок. Він матиме рідкісні й нетипові для місцевості породи дерев, серед яких катальпа, модрина тощо. Наразі завершується розроблення проекту на капітальний ремонт і реконструкцію скверу.

Комунальне підприємство "Парки та сквери м.Луцька" створене з метою задоволення потреб у його послугах та забезпечення дозвілля, відпочинку, розваг, задоволення культурних запитів різних груп населення. Основні  види діяльності, що здійснює підприємство: виконання робіт по створенню нових зелених насаджень, їх ландшафтній реконструкції, впорядкування парків та скверів, утримання в належному санітарному стані парків культури та відпочинку, надання послуг по знесенню дерев, косінню газонів, вирізці самосіву, формовочна та санітарна обрізка крон дерев. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів