Поділитись:

У Луцьку виявили автомобілі-двійники (фото)

Середа, 28 липня 2021, 14:26
У Луцьку виявили автомобілі-двійники (фото)

У Луцьку водій «ауді» помітив автомобіль такого самого кольору і з таким самим номерним знаком.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У вівторок, 27 липня, до поліцейських, які здійснювали патрулювання на проспекті Президента Грушевського, звернувся водій легковика Audi A4, і повідомив, що помітив у Луцьку тотожний зі своїм транспортний засіб. Автомобіль мав ідентичний колір та державний номерний знак.

За деякий час патрульні розшукали цю автівку та з’ясували, що номери шасі у двох транспортних засобів збігається. Також під час перевірки документів у 31-річного водія виявили ознаки підробки.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин події.

У Луцьку виявили автомобілі-двійники (фото)

Нагадаємо, 4 липня, під час патрулювання на вулиці Львівській у Луцьку патрульні зупинили автомобіль Nissan Primera, водій якого керував автомобілем, обладнаним засобами пасивної безпеки, однак не був не пристебнутий ременем безпеки.

Під час перевірки документів інспектори виявили, що номер кузова не відповідає записам у свідоцтві про реєстрацію автомобіля.

Для з’ясування всіх обставин водія доправили до Луцького районного управління поліції.

А у лютому року під час участі у державній реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів у територіальному сервісному центрі № 0741 фахівці у ході дослідження BMW 523I 1998 року виготовлення встановили, що номер кузова автомобіля піддавався змінам.

Транспортний засіб разом з реєстраційними документами, що його супроводжували, передані працівникам Національної поліції України для подальшого з’ясування обставин.

Автовласників інформують про доцільність проведення експертних досліджень транспортних засобів фахівцями Експертної служби МВС, які працюють у територіальних сервісних центрах регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області (філія ГСЦ МВС). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
25 березня 2024
13 березня 2024
23 лютого 2024
20 лютого 2024