Поділитись:

Волинянин прийшов на день міста у Володимирі з пістолетом та наркотиками

Середа, 04 серпня 2021, 08:45
Волинянин прийшов на день міста у Володимирі з пістолетом та наркотиками

Фото ілюстративне

У Володимирі під час святкування Дня міста луцькі нацгвардійці разом з поліцейськими затримали чоловіка з наркотичними речовинами та пістолетом.

Про це повідомляють на сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк у фейсбуці.

За даними військовослужбовців, близько 23:30 на вулиці Поліської Січі правоохоронці звернули увагу на чоловіка, що поводився підозріло. Під час поверхневого огляду особистих речей у 20-річного громадянина виявили пластмасовий бокс із трубками та невелику лампочку зі слідами речовини бурого кольору всередині, а також три згортки фольги з невідомою речовиною, ззовні схожою на наркотичну.

Окрім того, у чоловіка також знайшли ймовірний газовий пістолет Макарова без зазначеного номера та серії.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Володимир-Волинського районного відділку поліції.

До слова, ще в середині липня у Володимирі-Волинському організували громадське опитування щодо перейменування міста. Відповідне розпорядження підписав міський голова Ігор Пальонка. Наразі збір думок завершено, їх аналізують. 

Підсумки громадського опитування щодо перейменування міста Володимира-Волинського будуть оголошені упродовж десяти робочих днів після завершення його проведення. Результати будуть оприлюднені відповідно до рішення робочої групи з питань перейменування міста Володимира-Волинського.    

Нагадаємо: історики наполягають, що саме Володимир – історична назва міста. А приставка “Волинський” з’явилася лише у 18 столітті. Тож містяни хочуть повернути історичну назву населеному пункту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів