Поділитись:

Луцький "підкаблучник" пояснив, чому шукав роботу (фото)

Середа, 04 серпня 2021, 19:30
Луцький «підкаблучник» пояснив, чому шукав роботу (фото)

Лучанин, який "шукав роботу підкаблучника" у місті, пояснив, що таким чином просто хотів підняти настрій дівчатам. 

Нагадаємо, у неділю, 1 серпня на каштані у центрі Луцька хлопець розмістив оголошення з таким змістом: 

"Шукаю роботу підкаблучника. Досвід 25 років. Шкідливі звички: залишаю шкарпетки під ліжком". 

Луцький «підкаблучник» пояснив, чому шукав роботу (фото)

У коментарі журналістам ІА "Конкурент" Василь Томчук розповів, що працює на будівництві і займається фотографією, а тому роботи поки не потребує. У свій вільний час він веде позитивний інстаблог. Одним із сюжетів його блогу недавно був цей резонансний "пошук роботи".

"Мені 25 років (тобто досвід роботи підкаблучника в мене все життя!). Взагалі в Луцьк я переїхав 4 роки тому, а все своє життя провів в селі Херсонської області з бабусею. Сам я працюю будівельником і паралельно ще займаюсь фотографією. Чому я шукав роботу підкаблучника? Ну, по перше, я веду блог головна ціль якого – підняти людям настрій. І я був впевнений, що така нетипова ідея намалює посмішку на людських обличчях. Декілька тижнів тому я стояв в центрі міста з обручкою та цим оголошенням, щоб ловити посмішки людей і записав їх на камеру. Вийшло дуже позитивне відео.

Луцький «підкаблучник» пояснив, чому шукав роботу (фото)

Луцький «підкаблучник» пояснив, чому шукав роботу (фото)

Луцький «підкаблучник» пояснив, чому шукав роботу (фото)

По друге, мене деякі хлопці називають підкаблучником, бо я часто знімаю відео, де говорю дівчатам компліменти, відстоюю їх права та цінність. В моїх планах було зняти два відео: одне розважальне, де я веселю людей, а друге більш інформаційне, в якому я підняв би питання, чи є різниця між турботливим, люблячим чоловіком та підкаблучником, чи це одне й те ж. Але поки друге відео ще не зняв", – просто ділиться хлопець. 

Каже, коли розмістив оголошення на дереві, йому хотілося подарувати людям класний настрій.

"Коли я оголосив конкурс, то я сказав "не важливо скільки тобі років і якої ти зовнішності, якщо ти перша сфотографуєш та виставиш це оголошення у своїх сторіз, то я буду твоїм підкаблучником, який буде тебе годувати піцою, фотографувати та дарувати класний настрій". Кожна дівчина, незалежно від зовнішності та віку, заслуговує на турботливе відношення зі сторони хлопців та чоловіків. І майже відразу проходили повз 3 дівчини, які виконали умови. Хоч вони і відрізнялись по стилю одягу та життя в цілому, але це не заважало нам поїсти піци, посміятися та пофотографуватися разом", – розповів Василь.

Він додав, що не шукає собі дівчину чи дружину таким шляхом. 

Частину відео із креативного челенджу хлопця дивіться тут:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів