Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 10 серпня

Вівторок, 10 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 10 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 10 серпня, найбільше читав про:

Про блискавки

За минулу добу на Волині виникло п'ять пожеж, три з яких – у Ковельському районі через влучання у будівлі блискавок.

У понеділок, 9 серпня, о 6:27 у селі Запілля Любомльської громади через розряд блискавки зайнялася покрівля цегляного житлового будинку. О 7:35 вогонь загасили працівники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини разом із працівниками місцевої пожежної охорони села Полапи.

Водночас у селі Головне Ковельського району блискавка завдала збитків і мешканцям триквартирного дерев’яного житлового будинку: повідомлення про пожежу надійшло о 6:33. Вогонь здолали працівники місцевої пожежної охорони цього ж села. 

А о 7:20  блискавка влучила у цегляну господарську будівлю в селі Відути Луківської громади Ковельського району. Вогонь, що вирував на шиферній покрівлі споруди, о 8:25 приборкали працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини та двох місцевих пожежних команд сіл Перевали та Луків.

Вогонь наніс мешканцям будинків значних матеріальних втрат.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 10 серпня

Про винищувач

Волинські авіалюбителі поділилися відеозаписом того, як фронтовий винищувач МіГ-29 заходить на посадку на луцький військовий аеродром.

«До уваги любителів slow motion пропонуємо чергове ефектне відео уповільненої зйомки заходу на посадку на Луцький військовий аеродром легкого фронтового винищувача МіГ-29 зі складу 204-ї Севастопольської БрТА ім. Покришкіна на фоні нашої прекрасної волинської природи, зняте під час планової навчальної льотної зміни в даній бригаді 21-го липня», – йдеться у коментарі до відео.

Про браконьєра

Сьогодні до Волинського рибпатруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про факт грубого порушення Правил рибальства. Рибалки повідомили, що на водоймі поблизу села Заріччя Володимир-Волинської громади невідомі знаходяться на водоймі з сіткою.

Державні інспектори рибоохорони спільно з офіцерами громад Зимнівської та Володимир-Волинської громад оперативно прибули на вказане місце. Під час обстеження водного об’єкту вони виявили громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів двома сітними знаряддями лову. Завдяки оперативності рибпатрульних та поліцейських порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 10 серпня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів