Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 11 серпня

Середа, 11 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 11 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 11 серпня, найбільше читав про:

Про вбивство вбивці

62-річний Василь Пилипюк, який нещодавно у Луцьку зарубав свою доньку та колишню дружину сокирою, помер у СІЗО. Як зазначила у коментарі речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич, чоловік помер увечері у вівторок, 10 серпня.

Як стало відомо ІА «Конкурент» з власних джерел, Пилипюка вбив один з ув'язнених з ним в одній камері. За даними наших інформаторів, підозрюваний – колишній спецпризначенець. Зовнішніх ушкоджень унаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні. Зокрема, у чоловіка були зламані ребра.

Про сторожа-«людожера»

Сторожа луцької школи №27 Василя Милуся прозвали «людожером». Чоловік дуже скрупульозний і надміру відповідальний. Його колеги не витримують співпраці з таким напарником – просять перевести їх на іншу зміну, або й взагалі звільняються. Причина тому – не їхня безвідповідальність, а постійні непорозуміння з колегою. Тривалі суперечки керівництво закладу вирішило припинити. Аби не втрачати інших, розпрощатися вирішили з одним. В знак протесту відповідальний сторож обіцяє прикувати себе до міськради, а то й взагалі оголосити голодування. 

Про найкращу школу

Директор департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар розповів у інтерв'ю ІА «Конкурент», яка школа у Луцьку, на його думку, найкраща.

Головний освітянин зазначив, що він, як ексдиректор Ліцею № 27, як і кожен директор, хвалив би свій заклад

«Ясно, що директор, який працює у тій чи інший школі, зробить максимум для того, щоб якість освіти у закладі була на високому рівні. Я не знаю у Луцьку жодного директора, який би сказав, що школа – це просто місце, у яке він ходить на роботу. Навіть зараз, коли я з ними зв’язуюся, вони у відпустці, але вони у школі. Це ознака того, що він живе тією школою. Це стосується всіх директорів, від 1 по 39 школу, вони всі практично живуть у тих школах», – зазначив Віталій Бондар.

На його думку, найкраща школа та, яка повністю реалізувала навчальну програму і на виході отримала позитивні результати на ЗНО та здобула хороші результати на захисті наукових робіт.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 11 серпня

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів