Поділитись:

Частину нових підручників для 4 класів, які везли до регіонів, пошкодила злива

П'ятниця, 13 серпня 2021, 15:00
Частину нових підручників для 4 класів, які везли до регіонів, пошкодила злива

фото ілюстративне

Частину шкільних підручників для учнів 4 класів пошкодила злива під час доставки до регіонів.

Про це пише ТСН.

Інцидент стався у період від 2 до 5 серпня. «Через форс-мажорні обставини (зливи зі шквальним вітром та градом) залило водою невелику частину підручників для 4 класу закладів загальної середньої освіти», – йдеться у повідомленні.

Зазнаається, що підручники перевозили на піддонах під плівкою. Саме тому перевізник своєчасно не виявив пошкодження і направив їх до областей. Вода пошкодила незначну кількість підручників, наголосили в Інституті. Утім, скільки саме, не повідомляють.

В організації кажуть, що всі підручники замінять. Для цього представникам обласних держадміністрацій слід повідомити про кількість пошкоджених матеріалів звернувшись на гарячу лінію Інституту модернізації змісту освіти за телефоном (044) 248-25-21.

До слова, у Міносвіти повідомляли, що на початок серпня доставлено понад 4,4 мл підручників – це 90% загального плану. Повністю забезпечені 4 класи НУШ на Волині та в Рівненській області. Майже 100% забезпечені школи у Вінницькій, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів