Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 13 серпня

П'ятниця, 13 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 13 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю,13 серпня, найбільше читав про:

Про McDonald`s

Популярний фаст-фуд всесвітньо відомої мережі «МакДональдз» запрацює у Луцьку орієнтовно 10 вересня. Про це у коментарі журналістам ІА «Конкурент» розповів директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк

За його словами, заклад планували відкрити до Дня Незалежності 24 серпня, однак ще тривають підготовчі роботи: з-за кордону приводять обладнання, готують будівлю. 

Наразі заклад активно шукає майбутніх співробітників та проводить співбесіди. З більше, ніж 100 необхідних працівників 55 людей заклад уже набрав. Частину вони підібрали самі, а частину пропозицій направили із обласного центру зайнятості. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 13 серпня

Про шкоду гучної музики

У ніч на п'ятницю, 13 серпня, мешканці одного з дворів на проспекті Соборності викликали патрульних через порушення режиму тиші. Поліцейські, які прибули на виклик, виявили автомобіль Volkswagen Passat, з якого гучно лунала музика.

На вимогу патрульних 43-річний водій вимкнув музику. А коли правоохоронці перевірили документи на «фольксваген», вони встановили, що автомобіль знаходиться в активному розшуку щодо причетності у ДТП, а також його розшукувала Державна виконавча служба. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 13 серпня

Про смертельну ДТП

Сьогодні близько 8:00, у селі Мокрець Ковельського району: легковий автомобіль Audi на великій швидкості з'їхав з дороги і врізався у дерево. 58-річний водій загинув на місці від отриманих травм.

Ймовірно, керманич не впорався з керуванням, коли здійснював обгін.

Загиблий був заблокований у дверному прорізі автомобіля. На місце події оперативно прибув черговий караул 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту рятувальники деблокували тіло загиблого з понівеченої автівки.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів