Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 15 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про сторожа-«людожера»

Сторожа луцької школи №27 Василя Милуся прозвали «людожером». Чоловік дуже скрупульозний і надміру відповідальний. Його колеги не витримують співпраці з таким напарником – просять перевести їх на іншу зміну, або й взагалі звільняються. Причина тому – не їхня безвідповідальність, а постійні непорозуміння з колегою. Тривалі суперечки керівництво закладу вирішило припинити. Аби не втрачати інших, розпрощатися вирішили із одним. В знак протесту відповідальний сторож обіцяє прикувати себе до міськради, а то й взагалі оголосити голодування.

Про МакДональдз

Популярний фаст-фуд всесвітньо відомої мережі «МакДональдз» запрацює у Луцьку орієнтовно 10 вересня.  Про це у коментарі журналістам ІА «Конкурент» розповів директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк

За його словами, заклад планували відкрити до Дня Незалежності 24 серпня, однак ще тривають підготовчі роботи: з-за кордону приводять обладнання, готують будівлю. 

Наразі заклад активно шукає майбутніх співробітників та проводить співбесіди. З більше, ніж 100 необхідних працівників 55 людей заклад уже набрав. Частину вони підібрали самі, а частину пропозицій направили з обласного центру зайнятості.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про «Сільпо»

14 серпня У Луцьку на Київському майдані, 11 настав час для відкриття нового «Сільпо» з дивовижними годинниками. Дизайн-концепцію присвячено цінності часу й особливо моменту «тут і зараз». 1084 м 2 торгового залу поділено на дві частини: минуле та сучасність. Кожна має відповідне наповнення й оформлення, а для подорожей між ними встановлено машини часу.

Про це повідомляє адміністрація закладу.

«Дизайн нового «Сільпо» ― не просто нова візуальна історія, а своєрідна філософська подорож. Ми заклали багато прихованих сенсів у сюжети в декорі та у відеоарті, щоб нагадати про цінність кожного конкретного моменту. І хоч би якою захоплюючою була подорож у минуле, найцікавіше та найважливіше відбувається тут і зараз. У концепції магазину навмисно немає зони майбутнього. Цим ми підкреслили, що всі ми самі створюємо дизайн свого життя щохвилини. А ми цінуємо можливість бути тут і зараз поряд із Гостямита робимо все, щоб наповнити наші спільні хвилини радістю та яскравими враженнями», - розповідає Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу «Сільпо».

У новому супермаркеті зібрано майже всі різновиди годинників, які вигадало людство протягом всієї своєї історії. Тут є пісочний, що автоматично перевертається, сонячний, Празький астрономічний годинник над тортами «Власної кондитерської», «м’який» годинник Сальвадора.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про проєкт набережної

Через місяць лучанам презентують проєкт-візуалізацію велосипедно-пішохідної доріжки, яка може з'явитися вздовж Сапалаївки від центру міста до парку 900-річчя. Про це в програмі «Прайм Тайм» на КонкурентТВ розповів заступник голови фракції «Громадянський рух “Свідомі”» в Луцькій міській раді Михайло Наход.

За його словами нині архітектори-урбаністи активно розробляють проєктну концепцію. Тож вже приблизно за місяць зможуть показати, якою буде ця нова рекреаційна зона, вздовж якої пролягатиме і доріжка для руху велосипедистів.

«Ця концепція буде передана Луцькій міській раді. І я сподіваюся, що вже наступного року можна буде приступити до її реалізації в рамках великої роботи по вдосконаленню велоінфраструктури», - розповів депутат.

Михайло Наход зазначив, що проєктна концепція розроблялася на власні кошти лідера Громадянського руху «Свідомі» Андрія Покровського.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів