Поділитись:

Як працює Apple HomePod mini White?

Понеділок, 30 серпня 2021, 15:04
Як працює Apple HomePod mini White?

У компанії Apple є багато гаджетів, які роблять будинок більш затишним, і вони здатні істотно спростити життя. Серед таких пристроїв і Apple HomePod mini, воно здатне не тільки відтворювати звук, але і допомагати управляти розумним будинком, а також захищає дані. Варто розуміти, як працює колонка, і як її налаштувати.

Що собою представляє Apple HomePod mini?

Для людей, у яких є гаджети Apple буде актуально придбання Apple HomePod mini White, адже пристрій здатний зробити життя простіше.

У Apple HomePod mini є свої завдання і переваги:

  • колонка може відтворювати улюблену музику, аудіокниги, фільми і багато іншого;
  • якість звучання, незважаючи на невеликий розмір, на вищому рівні;
  • пристрій є прекрасним помічником, так як запам'ятовує звички всіх домочадців;
  • колонка забезпечує конфіденційність;
  • прекрасно працює в парі з іншими пристроями, що випускаються компанією Apple.

Як можна зробити налаштування і використовувати колонку Apple HomePod mini White?

Великою перевагою даного пристрою є те, що його досить просто налаштувати і надалі використовувати. Для цього треба зробити деякі дії.

  1. В першу чергу треба поставити колонку на тверду поверхню, і поруч повинна бути розетка. Після цього Apple HomePod mini White треба підключити.
  2. Почувши звуковий і світловий сигнал, який свідчить про те, що пристрій готовий до роботи, треба розблокувати iPhone або iPad і піднести до колонки. Після цього з'являться параметри SetUp.
  3. Після натискання на кнопку SetUp з'являться інструкції, які з'являться на екрані. Тут треба буде відповідати на деякі питання, пов'язані з місцем розташування колонки в будинку і іншими параметрами, які важливі для коректної роботи пристрою. Треба все уважно внести.
  4. На завершення необхідно почекати, поки всі необхідні настройки будуть збережені. Швидкість залежить і від того, який інтернет.

Є можливість налаштувати Apple HomePod mini вручну, якщо не вдалося знайти пристрій автоматично. Колонку можна додати в додатку «Дім».

Завдяки Apple HomePod mini управління розумним будинком стає набагато легше, адже за допомогою голосової команди можна вимкнути світло, змінити температуру, закрити двері і багато іншого, що було внесено в настройки.

Функція «Інтерком» дозволяє передавати повідомлення іншим мешканцям будинку. Повідомлення може бути передано в певну кімнату або відразу в кілька. Важливо, щоб в цей момент одержувач повідомлення був удома. Надіслати повідомлення можна навіть в той момент, коли відправника немає вдома.

Надрукувати
мітки:
коментарів