Поділитись:

Прощалися з життям: українка розповіла про аварійну посадку літака

Середа, 01 вересня 2021, 14:50
Прощалися з життям: українка розповіла про аварійну посадку літака

Жителька Івано-Франківська Христина Бредій розповіла, як вона, повертаючись в Україну після відпочинку в Єгипті, ледь не потрапила в авіакатастрофу. Літак, у якому летіла жінка, виявився несправним. Інцидент стався 27 серпня із літаком, який виконував рейс «Шарм-ель-Шейх – Бориспіль».

Про це повідомляє ТСН.

Жінка зазначила, що під час польоту їй раптово стало зле. Українка вирішила, що це через втому і заснула, проте їй не покращало. За годину польоту у літаку ввімкнулись попереджувальні сигнали та випали кисневі маски. За словами жінки, пілот почав кричати: «Вдягайте маски, в літаку розгерметизація». 

«Літак почав різко знижуватись, ми все ближче і ближче бачили море. Кисневі маски дуже старі, тримаються на резинках, які ми ще використовували в дитинстві. Кисневі подушки на початку ще трішки роздувались і то не всі», – написала українка.

Після 30 хвилин польоту жінка побачила, як її чоловік почав засинати.

«Оскільки я лікар і знаю, як виглядає гіпоксія, то ще більше запанікувала, На щастя, на 3 людини було 4 маски. Я вихопила в сусіда запасну і дала чоловікові, трішки допомогло. Чую від пасажирів, що кисню вже нема», - згадує Христина Бердій. 

За словами жінки, в той момент вона попрощалась з чоловіком та почала молитись. 

«На борту 249 людей разом з дітьми і ще плюс екіпаж літака. Ніхто нічого не пояснює, починаємо з чоловіком прощатись, знову молимось. І тут чуєм дивні звуки, хтось сказав, що скинули пальне, розумієм, що все ще страшніше ніж думали. Море вже ближче і ближче, землі не бачимо. І тут чуєм від пілота, що нам дозволили аварійну посадку в Анталії», - згадує українка. 

За словами Христини Бердій, вони таки приземлились. Жінка зазначила, що в аеропорту вони пробули кілька годин, після чого авіаперевізник прислав ще один літак і українцям таки вдалось добратись додому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
19 квітня 2024
20 березня 2024
17 березня 2024
08 березня 2024
02 березня 2024
29 лютого 2024
24 лютого 2024
21 лютого 2024
01 лютого 2024