Поділитись:

"Ми повинні виправити свою помилку", – депутатка Волиньради про "реанімацію" "Турії"

Понеділок, 03 жовтня 2016, 14:30
«Ми повинні виправити свою помилку», – депутатка Волиньради про «реанімацію» «Турії»

Депутатка Волинської обласної ради Валентина Касарда вважає, що санаторій "Турія" повинен і може успішно працювати самостійно.

Про це вона розповіла у коментарі Діловому виданню Волині "Конкурент".

"Ситуація, яка сталася із боргами, то ми депутати винні, що довели до такого стану. Щоб заклад нормально запрацював, потрібно просто запустити туди дітей, кошти в бюджеті є. Для нормальної роботи потрібно один мільйон гривень для санаторію. Візьмемо, умовно, 20 районів, розкинемо по них, і вийде по 50 тисяч на кожний. Всі вони мають підприємців. Якщо він працюватиме, то дитину можна відправляти на різні заходи, там можна і змагання проводити, вихованці ДЮСШ можуть там тренуватися, він здатний працювати цілий рік. Ми просто повинні виправити свою помилку", – каже обраниця громади.

Представниця "Батьківщини" зауважила, що не потрібно турбуватися і про кадрове забезпечення, оскільки область має два педагогічні училища. Крім цього, жінка виступає проти передання майна "Турії" на баланс іншого санаторію, зокрема "Лісовій пісні".

"Він краще працюватиме як самостійна одиниця, бо буде створено колектив, який вболіватиме саме за свій заклад", – резюмувала Касарда.

Надрукувати
мітки:
коментарів