Поділитись:

Учасник «Голосу країни» трагічно втратив цілу родину

Субота, 25 вересня 2021, 11:44
Учасник «Голосу країни» трагічно втратив цілу родину

У місті Коростень на Житомирщині отруїлася грибами вся сім’я учасника «Голосу країни» Богдана Мухи. Загинули мама, бабуся та тітка артиста.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Богдан Муха приїхав з Києва до рідного Коростеня, щойно дізнався що померла мама. А потрапив одразу на три похорони.

«Я знаю, що моя бабуся, мама і тітка їли гриби, їм було зле. Бабуся з тіткою були тут, мама допомагала старенькому дідусю. Їй теж було зле весь день», – розповів учасник «Голосу країни».

Мама Богдана, 48-річна Оксана, доглядала за літнім чоловіком. Він каже, коли жінка прийшла до нього допомогти по господарству, вже нарікала на самопочуття. Але просила «швидку» не викликати, сподівалась, що минеться. Але за кілька годин померла у нього на руках.

«Голову схилила вниз, я кажу: «Оксанко, не вмирай», – каже свідок Станіслав Котвицький.

Чоловік таки викликав «швидку», але медики лише констатували смерть. Коли родичі приїхали до квартири небіжчиці, аби підготуватися до похорону, двері їм ніхто не відчинив.

«Викликали ДСНС, поліцію. Хлопчик з ДСНС заліз, показує два трупа. Це трагедія для усього дому. Була сім'я і нема сім'ї», – каже сусідка Тетяна Пазич.

Під час огляду помешкання правоохоронці знайшли посуд з грибами і якусь випивку. Припускають, жінки могли отруїтися блідою поганкою. Хоч отруєння неякісним алкоголем теж не відкидають.

«На експертизу направлено залишки продуктів, які ймовірно вживали ці люди. Це залишки грибів і рідина із запахом алкоголю в пластикових пляшках», – каже речниця Коростецького районного управління поліції Діана Бобровнік.

Сусіди розповідають, що жінки самі по гриби не ходили, їх пригостив приятель. Але після трагедії його не бачили.

Медики кажуть, бліда поганка – дуже підступна. Перші симптоми: нудота, блювота та спазми – можуть проявитися не одразу. А потім ще й настає уявне полегшення. Але після нього вже відмовляють органи.

«Отрута вражає і кишечник, і нирки, і центральну нервову систему, і печінку. Може бути від півгодини до доби, в залежності від того скільки отрути попало в організм. Великий відсоток людей, які вживають бліду поганку – помирають, просто питання часу, наскільки все швидко закінчиться», – сказала лікарка-анестезіологиня Анна Тихонова.

 Богдан Муха не розуміє, чому ніхто з трьох дорослих жінок, за перших симптомів отруєння не викликав «швидку».

 «Для мене це загадка, бо бабуся – медик», – каже учасник «Голосу країни».

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. Чи спілкувалися вже з чоловіком, який приніс отруту, слідчі не кажуть. Якщо з'ясується, що зробив це навмисно, йому загрожує пожиттєве ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
10:35
27 березня 2024
15 березня 2024
29 грудня 2023
11 грудня 2023
10 листопада 2023
05 листопада 2023
25 липня 2023