Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 вересня

Середа, 29 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 29 вересня.

Про згорілий «крузак»

У ніч на середу, 29 вересня, близько 2:00, на подвір'ї голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка у селі Крупа Луцького району загорівся позашляховик Toyota Land Cruiser, який належить його дочці.

За словами Юрія Семенюка, автомобіль стояв на території подвір’я біля будинку. Вогонь першим побачив сусід, який і повідомив власника.

«Дивно, що не спрацювала сигналізація», – додав він.

Новенький «крузак» 2021 року випуску голова тергромади придбав для своєї доньки, зареєстрована вона відповідно також на Ольгу Семенюк.

Юрій Семенюк вважає, що це було комусь вигідно. Ба більше, навіть має власні версії того, хто б міг вчинити підпал. 

«Ну не знаю, хто це, нехай розбираються. У 2019 році спалили машини і екскаватори, а то вже четверта, виходить. І напад був на мене. Ото воно все з 2019 року і почалося, різні такі справи незрозумілі. Всі ті самі, я так думаю. Але все одно, поліція нічого не знайде, ми то вже це знаємо», – переконаний голова тергромади.

Про петицію

Лучанин звернувся до влади міста з вимогою заборонити покарання держслужбовців та інших працівників за відсутність щеплення від коронавірусу. Відповідну петицію 28 вересня розмістив на сайті E-Dem Василь Сітко.

Лучанин заявив, що у Луцьку починає вкорінюватись практика не допуску до роботи чи стажування громадян при відсутності щеплення від COVID-19. Крім того, нещеплених працівників позбавляють премій, «що являється кримінальним злочином», запевнив автор петиції. 

Тому він вимагає заборонити примусову вакцинацію і недопуск громадян до роботи.

«За не допуск до роботи на роботодавця накладати передбачені законом заходи впливу, при цьому компенсувати робітникам за вимушений прогул», – запропонував автор звернення.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 вересня

Про автотрощу на автостанції

Сьогодні у другій половині дня на території автостанція №1, що на вулиці Конякіна у Луцьку, зіткнулися одразу декілька легкових автомобілів.

У поліції підтвердили, що на автовокзалі зіткнулися відразу сім автівок. За попередньою інформацією, винуватець аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння.

На місці події працював екіпаж патрульної поліції. За попередньою інформацією, у результаті інциденту постраждалих немає.

Внаслідок автотрощі автомобілі отримали незначні механічні пошкодження.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів