Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 5 жовтня

Вівторок, 05 жовтня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 5 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 5 жовтня.

Про ціни на нерухомість

За останній рік в Україні на ринку нерухомості значно зросли ціни, зокрема й у Луцьку. Забудовники кажуть: вартість на житло зросла подекуди до 30 %.

Різке підняття цін на первинному ринку пов’язують зі збільшенням вартості матеріалів. Адже з початку року, як наголошують забудовники, ціни «злетіли» удвічі, а подекуди і втричі.

Про причини й наслідки стрімкого зростання цін журналісти телеканалу «Конкурент TV» поспілкувалися з генеральним директором БК «Інвестор» Андрієм Разумовським, директором ТзОВ «Казкова оселя» Андрієм Худобою, заступником генерального директора «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №535» Сергієм Машевським та рієлтором Ростиславом Ганейчуком.

Про головного лікаря-хабарника

Сьогодні співробітники управління стратегічних розслідувань у Волинській області та слідчі ГУНП викрили головного лікаря одного з медичних закладів Володимир-Волинського району на отриманні неправомірної вигоди.  

Встановлено, що 51-річний посадовець, зловживаючи службовим становищем, з метою власного збагачення вимагав у підприємця 400 доларів США за безперешкодну передачу йому в оренду адміністративних будівель для здійснення господарської діяльності.

Напередодні поліцейські задокументували передачу лікарю першої частини хабаря, сьогодні ж його спіймали «на гарячому» під час отримання другої. Грошові кошти правоохоронці вилучили.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 5 жовтня

Про страшну ДТП

Сьогодні близько 09:00 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Старий Яричів Львівського району зіткнулися п'ять транспортних засобів – легковики, мікроавтобуси й вантажівка.  

Правоохоронці встановили, що в автотрощі взяли участь легковик Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 26-річний волинянин, сідловий тягач DAF з напівпричепом під керуванням 33-річного водія, також мешканця Волині, мікроавтобус Renualt Master, яким керував 37-річний мешканець Яворівського району, легковик Skoda Oktavia під керуванням 27-річного львів’янина та мікроавтобус Peugeot Boxer, за кермом якого перебував 38-річний житель міста Буськ Золочівського району.

Внаслідок автопригоди волинянин, який перебував за кермом «фольксвагена», від отриманих травм загинув на місці.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів