Поділитись:

Пластичний хірург розповів, хто у Луцьку обирає пластичні операції

Субота, 09 жовтня 2021, 10:30
Пластичний хірург розповів, хто у Луцьку обирає пластичні операції

Вартість пластичних операцій в медичному центрі "Боголюби" є середньостатистичною по Україні. Якщо підрахувати суму за кілька років на те, скільки витрачають жінки на манікюр, перукаря і догляд за собою, то вартість пластичної операції не така вже й висока, враховуючи той факт, що зазвичай пластична операція виконується раз у житті і має довготривалий омолоджувальний ефект.

Про це в інтерв'ю журналістам ІА "Конкурент" розповів лікар-хірург вищої категорії, пластичний хірург медичного центру "Боголюби" Олександр Матвіюк.

"Сфера моїх послуг в пластичної хірургії – це корекція розміру і форми молочних залоз, корекція птозу, опущення молочних залоз, редукційна мамопластика – зменшення грудей, брахіопластика – зменшення провисання тканин внутрішньої частини плеча, глютеопластика – корекція форми і розміру сідниць, абдомінопластика – корекція жирових відкладень і м'язів живота, блефаропластика – корекція форми вік, розрізу очей, отопластика – корекція форми і розміру вушних раковин", – наголосив лікар.

Зазначає, що естетичні маніпуляції коригують не лише зовнішність, а й мають неабиякий корекційний вплив на психоемоційний стан людини. 

"Дев'яносто відсотків моїх пацієнтів – це сімейні люди, які в силу фізіологічних змін зважуються на пластичну операцію для того, щоб насамперед подобатись собі і своєму партнеру. Це здорові щасливі жінки, які вже мають дітей і бажають повернути пружність та гарну форму певних частин тіла. Це талановиті дівчата, які мають мету і сміливість виглядати розкішно. Це реалізовані чоловіки, які теж хочуть відтягнути процес старіння та виглядати приємно. Всі вони самодостатні люди, які нікому нічого не доводять. І залежності тут не місце", –  розповідає Олександр Матвіюк.

Детальніше – в матеріалі "Лягти під ніж і прокинутися красивою: які пластичні операції найчастіше роблять у Боголюбах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
01 квітня 2023
12 листопада 2022
07 жовтня 2022
17 лютого 2022
08 лютого 2022
02 січня 2022
01 грудня 2021
26 листопада 2021
22 листопада 2021
15:30