Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 4 листопада

Четвер, 04 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 4 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 4 листопада.

Про винуватицю смертельної ДТП

Учора ввечері водійка автомобіля Audi A7 здійснила наїзд на 62-річного чоловіка з села Княгининок, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Як з'ясували журналісти, за кермом «ауді» перебувала донька відомого луцького бізнесмена В’ячеслава АлфьороваКатерина Алфьорова

Катерина Алфьорова, згідно з наявними у мережі реєстрами, є бенефіціаром фірми «Рентал Хаус». Її батько В’ячеслав Алфьоров є власником декількох бізнесів у Луцьку – готельного, хлібного та будівельного.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 4 листопада 

Про ртуть в АТБ

Вчора, 3 листопада,  у приміщенні супермаркету АТБ на проспекті Відродження в камері для зберігання речей виявили близько 200 грамів розлитої з поліетиленового пакета ртуті.

Усі заходи зі знезараження провели того ж дня рятувальники. Ртуть вилучили та утилізують.

У відділі надзвичайних ситуацій та захисту населення Луцької міської ради кажуть, що наразі магазин ще зачинений

«Поліцією проводяться заходи з виявлення особи, яка занесла ртуть до магазину АТБ і закрила її в камеру зберігання. Виявлена та зібрана ртуть буде передана дирекцією магазину  спеціалізованій фірмі, яка займається утилізацією ртуті. Після проведення повних заходів з демеркуризації приміщення та проведення замірів повітря магазин запрацює у звичному режимі», – каже начальник відділу Юрій Кирилюк.

Про «червону» зону

Волинь має вкрай низькі показники рівня вакцинації населення, кількість хворих стрімко зростає, збільшується й число госпіталізованих пацієнтів. Як стало відомо ІА «Конкурент» з власних джерел, вже у суботу, 6 листопада, Волинську область переведуть у «червону» зону карантинних обмежень.  

Головна державна санітарна лікарка області Наталія Янко прокоментувала цю інформацію та зазначила, що рішення прийматиметься державною комісією у п'ятницю, 5 листопада. Однак, враховуючи епідеміологічну ситуацію на Волині, ймовірність запровадження «червоної» зони лишається досить високою.

«На Волині є передумови для впровадження «червоної» зони. Це ріст захворюваності, ріст госпіталізації важких пацієнтів. А також низький рівень щеплення», – зазначила Наталія Янко.   

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 4 листопада

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів