Поділитись:

Волинські поліцейські затримали в Яготині «збройового барона» (фото, відео)

П'ятниця, 05 листопада 2021, 13:13
Волинські поліцейські затримали в Яготині «збройового барона» (фото, відео)

Волинські правоохоронці затримали зловмисника, який займався переробленням і продажем вогнепальної зброї.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Кілька тижнів тому співробітники ГУНП у Волинській області та Володимир-Волинського відділу поліції, під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської окружної прокуратури, здійснили перший етап контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки вогнепальної зброї у невстановленого громадянина.

Надалі поліцейські встановили продавця: ним виявився 45-річний житель Київської області, який займався переробленням стартової зброї на вогнепальну.

У четвер, 4 листопада, зловмисник повторно збув вогнепальну зброю, після чого був затриманий «на гарячому».

«Під час обшуків у транспортному засобі і помешканні було виявлено та вилучено цілий арсенал зброї і боєприпасів, зокрема: перероблений для подальшого збуту пістолет, більше сотні пістолетних набоїв різного калібру, дві гладкоствольні рушниці і боєприпаси до них, нарізну гвинтівку, нарізну рушницю, оптичний приціл, інструменти та устаткування для перероблення зброї на вогнепальну. Також вилучено мобільний телефон, накладні з чеками, банківську картку, на яку перераховувались кошти за незаконно придбану зброю. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України. За незаконне поводження зі зброєю йому загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років», - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП у Волинській області Руслан Гамольчук

Затриманий у порядку ст. 208 КПК України зловмисник доставлений у Володимир-Волинський ізолятор тимчасового тримання. 

Зараз вживаються заходи на встановлення осіб, які були покупцями переробленої зброї у цієї особи.

Волинські поліцейські затримали в Яготині «збройового барона» (фото, відео)Волинські поліцейські затримали в Яготині «збройового барона» (фото, відео)Волинські поліцейські затримали в Яготині «збройового барона» (фото, відео)Волинські поліцейські затримали в Яготині «збройового барона» (фото, відео)

Нагадаємо, днями у Луцьку агресивний молодик побив патрульного, а в іншого забрав пістолет, значок і посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів