Поділитись:

У затриманого у Луцьку водія маршрутки немає серйозних травм, – поліція (відео)

Субота, 06 листопада 2021, 16:31
У затриманого у Луцьку водія маршрутки немає серйозних травм, – поліція (відео)

У водія автобуса «Луцьк-Торчин», якого поліцейські затримали за порушення карантинних вимог на вулиці Ковельській 6 листопада, в результаті обстеження не виявилили переломів, а лише легкі забої.

Інформацію про стан чоловіка у коментарі для телеканалу «Конкурент ТВ» повідомили у патрульній поліції Волині.

Зокрема, як зазначила речниця управління Валентина Мельник, інформація про перелом кістки не відповідає дійсності. Наразі чоловіка уже відпустили додому. Крім того на нього склали кілька протоколів про адмінправопорушення.

«Ніяких спецзасобів до чоловіка не застосовували. На місце події викликали медиків, які згодом обстежили чоловіка і ніяких серйозних травм йому не було завдано. На шофера склали відповідні матеріали відповідно до вчинених правопорушень. Йдеться про частину 2 статті 44. Це постанова, якою передбачений штраф у розмірі 255 гривень і також на чоловіка склали ще адмінматеріали за статтею 173 і 185», – повідомила Валентина Мельник.

Нагадаємо, у суботу, 6 листопада, на вулиці Ковельській у Луцьку три екіпажі поліції заблокували рух маршрутного автобуса. Патрульні зупинили транспортний засіб для перевірки на дотримання карантинних вимог. Однак, водій вступив у конфлікт з поліцейськими. Його затримали, застосувавши силу. Пізніше чоловіка госпіталізували із підозрою на перелом ліктьової кістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів