Поділитись:

У центрі Володимира за ніч утворилося стихійне сміттєзвалище (фото)

Середа, 10 листопада 2021, 14:13
У центрі Володимира за ніч утворилося стихійне сміттєзвалище (фото)

У центрі Володимира-Волинського невідомі за ніч понаскладали понад три кубометри сміття.

Про це повідомили ц фейсбук-спільноті «Твій Володимир»

У ніч на середу, 10 листопада, у центрі Володимира, на вулиці Миколаївській раптово утворилося стихійне сміттєзвалище: невідомі наскладували біля контейнерного майданчика понад три кубічних метри сміття.

У центрі Володимира за ніч утворилося стихійне сміттєзвалище (фото) 

«Адміністрація КП «Полігон» попереджає, що в разі виявлення фактів засмічення території громади, майданчиків для сміттєвих контейнерів та прилеглих до них територій інспектори комунального підприємства будуть змушені притягувати володимирчан до адміністративної відповідальності», – йдеться у дописі.

Зауважимо, стаття 152 КУпАП за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачає адміністративну відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб та підприємців  – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

Протоколи про ці порушення мають право складати уповноважені особи виконавчого комітету. Такими особами тепер, згідно з рішенням виконкому Володимир-Волинської міської ради, є інспектори КП «Полігон».

Нагадаємо, лучани скаржаться на купи сміття біля мурів замку Любарта. Часто там можна побачити гори відходів, які залишають мешканці приватного сектору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів