Поділитись:

Повідомили, що матиме Луцьк із розміщення динопарку у місті

П'ятниця, 12 листопада 2021, 11:25
Повідомили, що матиме Луцьк із розміщення динопарку у місті

У Луцьку вперше розмістять парк із фігурами динозаврів. Сучасна атракція, яка користується шаленою популярністю у багатьох містах України, вже готується до відкриття і в обласному центрі Волині.

Динопарк буде розташований у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, ліворуч від центральної алеї, ближче до міських атракціонів. 

Він запрацює у наступні вихідні, 20-21 листопада. За високим дерев'яним парканом будуть доступні для огляду 20 видів доісторичних рептилій. Парк динозаврів працюватиме до Нового року. 

У відділі управління майном міської комунальної власності журналістам сайту луцьких новин «Конкурент» повідомили, що за два місяці роботи власники парку заплатять у міську казну 91 тисячу гривень за оренду території. Очільник департаменту економічної політики Луцькради Борис Смаль підтвердив цю інформацію, і додав, що це достатньо висока ціна за оренду у Луцьку. Однак, тут ідеться не тільки про гроші, але і про незабутні емоції та престижну розвагу, яка доступна мешканцям сучасних українських міст. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, яким буде новий луцький динопарк, де саме він розташований та скільки коштуватиме вхід

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів