Поділитись:

Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео)

Понеділок, 15 листопада 2021, 11:45
Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео)

У Луцькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дика тварина.

Про це повідомили на сайті Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

ДТП сталася ввечері у неділю, 14 листопада поблизу села Сокиричі: легковик Mazda зіткнувся з лосем, який раптово вискочив на дорогу.

Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео) Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео)

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група поліції, медики, лісівники та ветеринари.

В результаті автопригоди постраждав водій «мазди», його госпіталізували. Автомобіль зазнав значних механічних ушкоджень.

Тварина перебуває у важкому стані. Ветеринари вже встановили, що у лося ушкоджений хребет, зламані задні кінцівки та розсічені передні лапи.

За станом тварини вночі спостерігали лісівники.

Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео) Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео) Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео) Зламані кінцівки, пошкоджений хребет: повідомили про стан лося, якого збило авто у Луцькому районі (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів