Поділитись:

Люстрований і поновлений волинський митник відсудив понад 700 тисяч і гайнув до Лас-Вегаса (відео)

Середа, 17 листопада 2021, 11:28
Люстрований і поновлений волинський митник відсудив понад 700 тисяч і гайнув до Лас-Вегаса (відео)

Волинський митник Сергій Ярмольський після люстрації поновився на посаді та відсудив чималу компенсацію – понад 700 тисяч гривень. Але продовжує судитися, вважаючи, що цього мало. Тож у Волинському окружному адміністративному суді він вимагає ще мільйон компенсації за вимушений прогул. А поки тривали судові засідання, поновлений на посаді чиновник подався на відпочинок до так званої світової столиці азартних ігор Лас-Вегаса у США

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Люстрований і звільнений митник Сергій Ярмольський у суді домігся поновлення на посаді та виплати понад 700 тисяч гривень за вимушений прогул. Але така сума його не влаштувала – він захотів ще мільйон гривень, адже за час, поки не працював, має втрачену вигоду, бо ж оклад і надбавки з часу його звільнення збільшилися.

У часи люстрації Сергія Ярмольського називали людиною Віктора Медведчука. Мовляв, на митних посадах опинявся неспроста. Журналісти говорили й про кримінальні справи, в яких начебто фігурував митник.

До свого звільнення Сергій Ярмольський керував на різних митницях: мав керівну посаду на Волинській митниці, керував Чернігівською, згодом очолив Ужгородську. У ЗМІ писали, що депутати Закарпатської облради просили СБУ перевірити митну діяльність Ярмольського. Далі він перейшов на Львівську митницю. Преса писала, що Ярмольського у Львові звинувачували у вимаганні і шантажах. Підпорядковувалася йому свого часу і Рівненська митниця, а також і Луганська.

З кожною новою посадою статки сім'ї митника суттєво примножувалися. І це попри відносно скромні зарплати. 

Поки адвокати Ярмольського намагаються в суді стягнути в держави додатковий мільйон, сам митник поїхав на відпочинок у США – в Лас-Вегас, про що свідчать опубліковані в мережі світлини та відео.

На судовому засіданні адвокати Ярмольського заявили судді відвід: мовляв, він уже розглядав аналогічну справу і завершилася вона для позивача невтішно.

Проте суддя відвід не задовольнив. Більше того, Сергій Ярмольський свою справу на мільйон програв. Але його представник каже, що на цьому судовий спір не завершився – будуть звертатися у Європейський суд з прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
13 вересня 2023
19 липня 2023
28 квітня 2023
24 березня 2023
19 грудня 2022
08 червня 2022
03 травня 2022
04 лютого 2022
29 січня 2022
11:37