Поділитись:

Оновлення від Apple: ремонт приладів вдома

П'ятниця, 19 листопада 2021, 03:18
Оновлення від Apple: ремонт приладів вдома

Компанія Apple анонсувала Self Service Repair, нову програму, розроблену, щоб дозволити користувачам виконувати звичайні ремонти на пристроях вдома.

Про це повідомляє сайт волинських новин «Конкурент» з посиланням на TechCrunch 

Через програму Self Service Repair користувачам із пошкодженими пристроями буде надіслано «оригінальні» інструменти та компоненти Apple – такі ж, як ті, які використовуються у Genius Bar. Компанія також запропонує онлайн-посібники з ремонту (текстові, а не відео), доступні через новий інтернет-магазин Apple Self Service Repair.

«Створення більшого доступу до оригінальних запчастин Apple дає нашим клієнтам ще більше вибору, якщо потрібен ремонт. За останні три роки Apple майже вдвічі збільшила кількість сервісних центрів з доступом до оригінальних запчастин, інструментів та навчання Apple, і тепер ми надаємо можливість для тих, хто бажає самостійно виконати ремонт», – сказав головний виконавчий директор Джефф Вільямс у релізі, пов’язаному з оголошенням.

Apple ще не вказала конкретних цін, але клієнти отримають винагороду, якщо відправлять пошкоджений компонент на переробку. Коли сервіс запуститься в США на початку 2022 року, магазин запропонує споживачам близько 200 деталей та інструментів. Виконання цих робіт вдома не призведе до скасування гарантії на пристрій, хоча це можливо, якщо вам вдасться ще більше пошкодити прилад під час його ремонту.

Нова програма Apple буде розгорнута в інших країнах пізніше наступного року. Очевидно, що компанія все ще заохочує користувачів здавати свої пристрої для ремонту в ліцензований магазин, коли дозволяють обставини (особливо у випадку тих, на які поширюється AppleCare+), але для багатьох, хто воліє взяти справу в свої руки, це гарний крок.

Нагадаємо, що нещодавно один з перших персональних комп’ютерів Apple продали на аукціоні в США за 400 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів