Поділитись:

На Маневиччині небайдужі покупці «здали» магазин, в якому продавали «ліві» сигарети

П'ятниця, 19 листопада 2021, 15:11
На Маневиччині небайдужі покупці «здали» магазин, в якому продавали «ліві» сигарети

У сільському магазині на Маневиччині знайшли понад 300 пачок сигарет без марок акцизного податку встановленого зразка.

Про це повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

17 листопада під час перевірки в магазині в селі Боровичі податківці виявили 306 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, зокрема: «Compliment original», «MAN», «ФЕСТ», «Amigo» «Прима класична».

Окрім того, на місці були відсутні накладні на отримання тютюнових виробів та не забезпечено проведення розрахункових операцій через РРО з використанням режиму попереднього програмування товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії.

306 пачок сигарет на суму 8 тисяч гривень вилучили.

Такий результат став можливим завдяки небайдужості громадян, які інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.

Очікувані штрафні санкції становлять 38,1 тисячі гривень.

У ГУ ДПС у Волинській області наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, не маркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів