Поділитись:

Рік при владі: які проекти реалізувала Ковельська міська рада (відео)

П'ятниця, 19 листопада 2021, 20:39
Рік при владі: які проекти реалізувала Ковельська міська рада (відео)

25 жовтня 2020 року на виборах міського голови Ковеля переміг висуванець політичної партії «За Майбутнє», кореспондент філії Національної суспільної телерадіокомпанії Регіональна дирекція «UA:Волинь» Ігор Чайка. Через певний час до команди мера приєднався Тарас Яковлев, тому що його бачення розвитку міста співпадали з основними напрямками роботи Ігоря Леонтійовича.

У програмі «Прайм-Тайм» телеканалу Конкурент TV Тарас Яковлев розповів, що їм вдадося реалізувати за рік співпраці. 

«В цей період фундаментально чогось, звичайно, не можна перебудувати, але можна закласти фундамент і показати тенденції. На сьогодні, ми вже активно почали розбудовувати прибудинкові території. Дві прибудинкові території вже збудовані, вісім в активній стадії. Також ми провели колосальну підготовчу роботу до того, щоб перебудувати Привокзальну площу. На сьогоднішній день, вже провели тендер і проєктуємо цю площу», – ділиться чиновник. 

Детальніше про реалізовані проекти – у відео.

Нагадаємо, що працівники підприємства теплових мереж «Ковельтепло» відремонтували службовий УАЗ-452, який належить 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і встиг побувати у зоні проведення АТО/ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів