Поділитись:

У Володимирі хочуть перенести автостанцію і побудувати дві об'їзні дороги

Вівторок, 30 листопада 2021, 15:24
У Володимирі хочуть перенести автостанцію і побудувати дві об'їзні дороги

У Володимирі-Волинському хочуть перенести автостанцію і побудувати дві об'їзні дороги.

Про це під час брифінгу 30 листопада повідомив голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка. Повідомляють про це «Волинські новини».

У межах внесення змін до генерального плану міста у Володимирі-Волинському хочуть перенести автостанцію із вулиці Данила Галицького, 14 в районі залізничного вокзалу та побудувати дві об’їзні дороги. Зі слів Ігоря Пальонки, під час сесії Володимир-Волинської міської ради, яка відбулася 26 листопада, депутати активно дискутували щодо внесення змін до генерального плану міста.

Зокрема, під час сесії визначили, що згідно з новим генпланом більш доцільно розташувати автостанцію біля залізничного вокзалу.

«Сьогодні ми не змінюємо генплан, а лишаємо так, як було. Але даний генплан будемо в подальшому обговорювати з мешканцями громади. Якщо вони категорично проти, то будемо їх слухати», – зазначив очільник громади.

Заразом він зазначив, що у межах змін до генерального плану шукають ділянки, які можна використати під забудову для учасників бойових дій.

«Уже є варіанти передбачення деяких масивів для забезпечення учасників бойових дій земельними ділянками», – зауважив посадовець.

Окрім цього, він наголосив, що у новому генплані лишають й будівництво двох об’їзних автошляхів – дороги з кінця вулиці Зимнівської у бік Луцької і до району цукрового заводу та дороги із вулиці Устилузької до в’їзду в село Заріччя. 

«Ці об’їзні вже нанесли на генплан. Сьогодні у міністерстві ми проводимо перемовини щодо виділення коштів на проєктну документацію по даних дорогах», – розповів Ігор Пальонка.

Нагадаємо, навколо Луцька хочуть збудувати об'їзну дорогу за більше, ніж мільярд гривень: пропонують закільцювати ковельський напрямок з володимир-волинським, володимир-волинський з львівським, львівський з дубнівським і дубнівський з рівненським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
08 квітня 2024
16:46
03 квітня 2024
13:09
18 січня 2024
16:59
11 січня 2024
11:45
15 грудня 2023
10 жовтня 2023
13 вересня 2023
13:00
10:18