Поділитись:

Святкувала 8 березня: за «п'яну» ДТП судили волинянку

Понеділок, 27 грудня 2021, 14:04
Святкувала 8 березня: за «п'яну» ДТП судили волинянку

Волинянку, яка спричинила серйозну ДТП 8 березня, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, засудили до 4 років позбавлення волі умовно.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд Волинської області 20 грудня.

Як вбачається із вироку, 8 березня о 18:50, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, керуючи технічно справним автомобілем марки «Ford Fusion», між селами Білашів та Любитів Ковельського району жінка не впоралася з керуванням та зіткнулася з деревом. Внаслідок зіткнення автомобіль перекинувся, а двоє пасажирок, які перебували у салоні, отримали значні травми.

У суді жінка свою вину визнала повністю, просила суворо не карати. Потерпілі не мали претензій до обвинуваченої.

Дослідивши всі обставини спарви, суд вирішив призначити водійці покарання у вигляді 4 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 2 роки. Окрім цього жінці доведеться сплатити потерпілим майже 76 тисяч гривень у якості компенсації за лікування. 

Про засуджену відомо, що вона уродженка села Любитів Ковельського району, має вищу освіту, розлучена, працює, раніше не судима.

Нагадаємо, що жінка, яка постраждала внаслідок наїзду на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, досі не приходила до тями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів