Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 грудня

Вівторок, 28 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 28 грудня.

Про смертельну ДТП

27 грудня на Волині сталася моторошна смертельна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль BMW вилетів на зустрічну смугу, злетів у кювет і зіткнувся з деревом. ДТП трапилася на трасі Т0305 між селищем Благодатне і селом Біличі Володимир-Волинського району.

За інформацією поліцейських, за кермом транспортного засобу перебував 24-річний житель Іваничівської громади. Унаслідок зіткнення легковик майже розірвало навпіл, керманич загинув.

Про тролейбус по 12

Проїзд у тролейбусі в обласному центрі Волині  мав би коштувати 12 гривень, інакше «Луцьке підприємство електротранспорту» не може бути прибутковим.

Про це заявив міський голова Ігор Поліщук під час засідання виконавчого комітету Луцькради 28 грудня.

За словами Ігоря Поліщука, у Луцьку лишається чи не найдешевший тариф на користування послугами тролейбуса – 4 гривні. Через це ЛПЕ не може бути прибутковим. Через ріст тарифів на електроенергію та здорожчення деталей обслуговування тролейбусів стає все дорожчим, в той час, як тариф на поїзд не змінюється. 

Міський голова додав, що економічно обгрунтований тариф для Луцька становить 12 гривень. Однак, якщо його ухвалять, люди просто перестануть їздити.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 грудня

Про «Вітраж-вікенд»

Ввечері 25 та 26 грудня у вікна першого поверху «Електротермометрії» на Ковельській постійно заглядали перехожі. Вперше за довгий час у цих вікнах було світло. А ще звідси долинали музика і п'янкий аромат глінтвейну. 

На два дні дві тисячі квадратних метрів закинутої частини заводу були як ніколи живими. Тут продавали незвичайний гендмейд, слухали священників, письменників, психологів і забудовників, відривалися під потужні діджей-сети від відомих лучан, дивилися кіно, фотографувалися, і загалом робили все те, чого ніколи не робили в цих стінах.

Різдво у промзоні запропонували лучанам організатори першого у нашому місті лайфстайл-фестивалю «Вітраж-вікенд» і не прогадали з форматом: за два дні тисячі людей відвідали цей новий атмосферний захід. А потім ще довго обговорювали його у соцмережах. 

Журналісти ІА «Конкурент» і собі пройшлися різдвяною промзоною, і зібрали для вас три причини, чому «Вітраж-вікенд» так «зайшов» лучанам

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 28 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів