Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 грудня

Четвер, 30 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 30 грудня.

Про збитого пішохода

У Луцьку на пішохідному переході автомобіль зніс чоловіка. Аварія трапилася у середу, 29 грудня, на вулиці Ківерцівській.

Момент ДТП зафіксував інший водій, який саме зупинився, аби пропустити пішохода. У той час, коли чоловік почав переходити дорогу по переходу, автомобіль «Фольксваген» не зупинився, а намагався об'їхати пішохода. Зрештою, чоловік опинився на капоті авто.

У патрульній поліції журналістам ІА «Конкурент» повідомили, що на місце події викликали медиків, які після огляду пішохода повідомили, що останній не потребує госпіталізації та зазнав незначних ушкоджень.

«Сам пішохід повідомив, що претензій ні до кого не має, і мати не буде, почуває себе добре, тілесних ушкоджень не зазнав», – запевнили правоохоронці. 

На керманича склали адміністративний матеріал за ст. 124 КУпАП.

Про проблеми в невакцинованих

З 17 січня невакцинованих від коронавірусу волинян чекає нова хвиля відсторонень від роботи. До попередніх категорій професій, які підлягали відстороненою, будуть приєднані медичні працівники, працівники органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.

Про це йшлося 30 грудня під час онлайн-брифінгу у Волинській облдержадміністрації.

Головна державна санітарна лікарка області Наталія Янко розповіла, що сьогодні 95 % працівників закладів охорони здоров'я, які надають медичну допомогу та екстрену медичну допомогу, є вакцинованими.

Також вона закликала волинян знайти час та вакцинуватися, аби уникнути хвороби.

Про смерть за кермом

У Володимирі через раптову смерть водія сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль виїхав на тротуар.

Трагедія сталася сьогодні, 30 грудня, близько 14:40, на вулиці Сагайдачного. 

Що стало причиною раптової смерті чоловіка наразі невідомо.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів