Поділитись:

Одеса потрапила до списку світових міст, які потрібно відвідати у 2022 році

Вівторок, 04 січня 2022, 04:11
Одеса потрапила до списку світових міст, які потрібно відвідати у 2022 році

Британське видання The Independent опублікувало список міст світу, які потрібно відвідати у 2022 році. Одеса опинилася на другому місці, між австрійським Віднем та критською Ханьєю.

Про це повідомили у пресслужбі Державного агентства розвитку туризму.

Зазначається, що серед переваг Одеси виділяють відкриття прямих рейсів Одеса – Лондон, чудову архітектуру, гарне розташування на березі моря та можливість подорожувати до України без віз. Також британці зауважують низькі ціни на проживання в одеських готелях та транспорт.

Також розповіли, що вже 27 березня Wizz Air поєднає українське місто із лондонським летовищем «Лутон».

«Зупиніться у добре облаштованому готелі початку 20-го століття, де ціни дуже лояльні – близько 60 фунтів. Щоб потрапити до міста з аеропорту, сідайте на тролейбус № 14, проїзд у якому коштує близько шести пенсів – це найдешевше сполучення з аеропортом у Європі. Раніше отримати візу було складно, але зараз вам потрібен лише паспорт», – йдеться у статті британського видання.

Також зауважується, що Одеса опинилася у списку must visit від The Independent у гідній компанії, зокрема, разом з такими містами, як Париж, Відень, Осло, Сеул, Неаполь та Каунас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів