Поділитись:

На Волині за добу поліцейські розкрили понад десять крадіжок

Середа, 05 січня 2022, 11:05
На Волині за добу поліцейські розкрили понад десять крадіжок

За добу на Волині поліцейські розкрили понад десять крадіжок майна громадян.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Майже усі викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули власникам.

У вівторок, 4 січня, у Володимир-Волинському районі оперативники спільно з поліцейським офіцером громади викрили 46-річного жителя села Фалемичі у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням. Зловмисник викрав із будинку 32-річної волинянки речі повсякденного вжитку. Їх вилучили та повернули власниці.

У Ковельському районі раніше судимий 37-річний чоловік обікрав будинок у селі Битень. Правопорушник розібрав піч та виніс чавунну плиту і дверці до неї.

На Маневиччині злодій викрав з будинку 46-річного місцевого жителя гірський велосипед та бетонозмішувач вартістю 9 тисяч гривень. Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 33-річний житель селища. До слова, у минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності.

На Волині за добу поліцейські розкрили понад десять крадіжок

Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку мобільного телефону, дві крадіжки з торгових залів магазинів у Луцьку та Луцькому районі, а на Горохівщині оперативники викрили раніше судимого 38-річного місцевого жителя у вчиненні крадіжки зі СТО.

За усіма фактами крадіжок відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, у новорічну ніч у Ковельському районі 17-річний хлопець обікрав приміщення аптеки, а перед цим – кабінет директора школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів