Поділитись:

Собака луцького депутата потрапив у скандал

Вівторок, 25 січня 2022, 22:04
Собака луцького депутата потрапив у скандал

Сьогодні, 25 січня, у Луцьку в парку 900-річчя стався конфлікт між собаками депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука та жительки міста Ганни Стульської.

Про це жінка написала допис на свої сторінці у Фейсбуці.

Ганна зазначає, що на неї з Джулькою (її собакою) напав пес депутата Євгена Ткачука.

«Я йшла звичним маршрутом і вела на повідку собаку. Побачила, що якийсь чоловік нацьковує мисливського пса на диких качок, яких підгодовують відвідувачі парку. Здалеку зробила йому зауваження, що качки ручні і на них не можна тренувати мисливських собак і що парк не місце полювання. В цей час його пес підбіг і напав на Джульку і почав її душити. Я за нашийник почала відтягувати лайку і коли прибіг її господар – упізнала Євгена Ткачука», – пише жінка.

Ганни Стульська зауважує, що написала заяву у поліцію, на гарячу лінію міського голови передзвонила, муніципальну варту попередила. 

Євген Ткачук у коментарі сайту новин Луцька «Конкурент» розповів зовсім іншу історію. Чоловік зазначає, що в нього дійсно мисливська собака – лайка, але вона не звертає увагу на людей і не ловить качок. Проте дуже полюбляє гратися з дітьми.

«Вона йде з тою собакою на повідку, а в неї дворняжка, але з більших. Підходить до мене 10 метрів і та собака починає гарчати на мою. Моя ж у відповідь, навіть не гавкаючи, підбігла до тієї собаки, може хотіла понюхати, але вони «зчепилися». Я підбіг та розчепив їх. Вона ж почала кричати – чого собака без намордника і чого перша кинулася?», – каже депутат.

Він також додав, що після інциденту його собака спокійно йшла поруч з ним до самого дому.

«Я готовий запросити будь-кого до себе додому, запустити чужого собаку і подивитися як поводитися моя. Або можу відпустити її в парку і подивитись як моя собака реагує на качок», – зауважує Євген Ткачук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів