Поділитись:

Туш для вій: розумний вибір*

Четвер, 27 січня 2022, 17:26
Туш для вій: розумний вибір*

Більшість дівчат мріют про довгі вії, які будуть робити погляд більш грайливим і відкритим. Далеко не всім від природи пощастило буди володарками довгих вій, тому вони йдуть на хитрощі, обирая туш для вій, за допомогою якої віям можна додати об`єму. Щоб вії не злипалися, віглядали привабливо і природньо, необхідно купувати лише якісну туш для вій у перевіренних місцях. 

Як правильно підібрати туш

На перший погляд здається, що обрати туш дуже легко, адже всі вони виповнюють одну функцію. Однак найчастіше жінки досить довго шукають «ту саму». Щоб обрати туш для вій, необхідно зрозуміти, чого саме ви від неї чекаєте.

Цей продукт ділиться на об`ємний та подовжуючий. Також існують «гібриди», які поєднують ці два ефекти, але один з них все одно є основним. Об`ємна туш для вій найчастіше має у своєму складі віск, який і робить вії більш об`ємними. Користуючись цим продуктом, дуже важливо не переборщити з нанесенням, тому що виглядатиме це дуже неприродньо.

Подовжуючі туші мають у складі нейлонове волокно, яке і робить вію бльш довгою. Такі туші не рекомендують використовувати дівчатам з контактними лінзами. Найкраще цей продукт підійде для власниць навислої повіки та дуже коротких вій.

Види щіточок

Заради зручності жінок було створенно широкий вибір щіточок:

  • класична фетрова щітка допоможе роспушити вії, надав погляду ляльковості;
  • пластикові та резинові щіточки із полімеру допоможуть розплутати вії та зробити їх більш гладкими та шовковистими;
  • вигнута щітка добре підійде тим, хто має прямі вії;
  • конусоподібна щіточка добре профарбовує маленькі вії;
  • велікі щітки підійдуть для великих і середніх вій, а маленькі і тонкі щіточки треба обрати власницям коротких вій.

Колір туші

На сьогоднішній день можна знайти великий ассортимент різнокольорової туші на будь-який смак. Світлошкірим білявкам и рудим краще всього обрати коричневу або чорно-коричневу туш. Насичений чорний відтінок найкраще підійде темноволосим дівчатам. Зелена та фіолетова туші ідеальной підійдуть володаркам зелених очей. Синю туш краще всього обрати жінкам з коричневими, сірими або блакитними очима.

В нашому магазині для вас представлен великий асортимент туші для вій. У нас ви можете купити відомі бренди або більш бюджетний варіант, який також зробить ваш вигляд неперевершенним. Обирайте туш для вій, яка вам сподобалась та станьте володаркою неперевершенного погляду. 

Надрукувати
мітки:
коментарів