Поділитись:

Луцький батальйон тероборони запрошує на службу резервістів (відео)

Четвер, 17 лютого 2022, 19:30
Луцький батальйон тероборони запрошує на службу резервістів (відео)

Луцький батальйон тероборони запрошує на службу резервістів.

Про це у програмі прайм-тайм телеканалу «Конкурент TV» розповів підполковник, командир Луцького батальйону територіальної оборони Олександр Адамович та старший солдат Іван Дишко.

Вони розповіли, що батальйон продовжує формування, але є нагальна потреба в кадрах, особливо в офіцерських. Кожен охочий може зарезервувати собі посаду у батальйоні тероборони, відповідно до рівня підготовки та військового чи цивільного фаху, на випадок розгортання батальйону за вимогами воєнного стану.

Служба в резерві – велика відповідальність, зокрема і юридична, особливо при виконанні обов’язків під час ведення бойових дій. Суть контракту в теробороні: в мирний час – ви цивільні, з готовністю під час війни стати до строю на свою військову посаду.

«Захистимо свій дім – захистимо Україну», – додають солдат та полковник.

Згідно З законом про національний спротив територіальна оборона виконуватиме не лише «тилова функція», а й може безпосередньо брати участь в бойових діях спільно із ЗСУ.

«Сьогодні на рівні обласної та місцевої влади діють програми підтримки тероборони. В кожній громаді, в кожному районі розгортається свій підрозділ. Тому ми запрошуємо усіх, та особливо фахівців  з інженерною, мінною, розвідувальною, вогневою підготовкою. Ми співпрацюємо з ветеранами АТО, чинними військовими підрозділами та формуваннями. Нам потрібні методисти, грамотні інструктори», – розповіли у програмі прайм-тайм.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
01 квітня 2024
30 березня 2024
11:20
26 березня 2024
21 березня 2024
10 березня 2024
09 березня 2024
03 березня 2024
28 лютого 2024
18 лютого 2024