Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 17 лютого

Четвер, 17 лютого 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 17 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 17 лютого.

Про хитру красуню

У Луцьку дівчина скористалася послугами студії Галини Марушко, що на вулиці Лесі Українки, та не заплатила гроші в сумі 1100 грн. Про це у коментарі ІА «Конкурент» розповіла власниця салону.

Інцидент трапився ще у вівторок, 15 лютого, тому в студії до сьогодні все ж сподівалися на порядність дівчини.

«Вона записалася на фарбування. Ми заздалегідь обговорили вартість – клієнтці все підійшло. Окрім фарбування, я підрізала їй кінчики волосся – послугу надала якісно», – розповідає Галина Марушко.

Проте по закінченню фарбування клієнтка раптом «згадала», що гроші вона забула, й пообіцяла їх принести. Після чого пішла і не повернулася.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 17 лютого

Про обмежувачі

У Луцьку триває демонтаж різноманітних обмежувачів руху, які незаконно встановлені на проїжджих частинах вулиць і дворів.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 16 лютого демонтажу підлягають вісім обмежувачів у Луцьку та по одному «комплекту» у селах Забороль і Великий Омеляник.

Нагадаємо, у Луцьку на об’єктах благоустрою забороняється самовільно переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки; самовільно встановлювати різноманітні конструкції. Таким чином, розміщення будь-яких обмежувачів у проїздах забороняється.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 17 лютого

Про «здутий» паркан

Сьогодні сильний шквальний вітер повалив металевий паркан на вулиці Яровиця, перед поворотом на вулицю Винниченка. Фото з місця інциденту ІА «Конкурент» надіслали читачі.

Паркан огороджує земельну ділянку біля житлового комплексу «Яровиця». Огорожа, яка впала, перегородила частину тротуару перед пішохідним переходом біля піцерії «Фелічіта».

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 17 лютого

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів