Поділитись:

«У нас був вибір: бути мавпочкою в цирку, або з нас зроблять козлів», – Володимир Пащенко

Неділя, 20 лютого 2022, 11:59
«У нас був вибір: бути мавпочкою в цирку, або з нас зроблять козлів», – Володимир Пащенко

Луцький готельєр Володимир Пащенко розповів, чому покинув участь у шоу «Нового каналу», через яке потрапив у гучний скандал. За словами бізнесмена, на реаліті-шоу йому була уготована роль скандаліста без його на те згоди. 

Враженнями від участі у проєкті лучанин поділився в ефірі телеканалу ГІТ.

Володимир Пащенко розповів, що вирішив взяти участь у шоу тому, що вважав його експертним та розраховував, що це дозволить обмінятися досвідом із готельєрами з інших міст України. Однак, за його словами, шоу виявилося не експертним, а реаліті, а авторам не цікава незаангажована експертна оцінка закладів, а цікаві скандали.

Як розповів готельєр, у Тернополі їм запропонували неякісний хостел замість обіцяного готелю, тому він відмовився там ночувати. Коли ж його команда готувала номери для гостей із Тернополя у Луцьку, то, переконує Володимир Пащенко, номери перевірялися неодноразово, аби виключити будь-які можливі недоліки. За його словами, чистота у номерах була ідеальною, однак, на камеру гості виявили недопалок. Луцький готельєр переконаний – його підкинули для того, щоб створити скандал і підняти рейтинг шоу. Після цього Володимир Пащенко та його команда вирішили припинити участь у проєкті. 

«У нас був вибір: бути мавпочкою в цирку, або з нас зроблять козлів», – зазначив Володимир Пащенко.

Після виходу програми в ефір користувачі почали «обвалювати» рейтинг закладу Володимира Пащенка негативними оцінками й коментарями. Думки користувачів мережі щодо цієї ситуації розділилися, одні засуджують поведінку представника Луцька на всеукраїнському шоу, інші ж стають на захист готельєра.

Нагадаємо, що раніше Володимир Пащенко заявив, що замість популяризації і підтримки готельного бізнесу автори шоу вболівали за рейтинги і створювали скандали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів