Поділитись:

Луцький депутат скаржиться на феєрверки у парку 900-річчя

Середа, 23 лютого 2022, 12:20
Луцький депутат скаржиться на феєрверки у парку 900-річчя

У Луцьку просять поліцію реагувати на людей, які запускають феєрверки у парку 900-річчя міста. 

Відповідне прохання під час сесії Луцькради у середу, 23 лютого озвучив депутат Євген Ткачук

За його словами, у вихідні у парку часто кидають вибухопакети і запускають салюти. У світлі останніх подій це може дуже неоднозначно сприйматися мешканцями і посилювати тривогу. До того ж, діє постанова про заборону феєрверків. Депутат просить посилити патрулювання території парку і реагувати на подібні речі. 

У відповідь начальник Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Сергій Рудницький повідомив, що патрулі нацгвардії працюють на цій території. 

«Якщо надходить повідомлення на лінію 102, що у будь-якій частині міста чути незрозумілі звуки на кшталт вибухів, ці повідомлення відносять до категорії «альфа», і поліція одразу реагує. Реакція на такі звернення має бути фактично миттєвою. Тому, в будь-яких випадках, ми реагуємо, виїжджаємо, і якщо встановлюємо особу, ми обов'язково притягнемо до відповідальності. Сьогодні в людей можуть бути асоціації з бойовими діями. І такі дії можуть підпадати під ознаки дрібного хуліганства. Тому ті, хто це зробили, будуть нести відповідальність», – повідомив він. 

За словами правоохоронця, поліція змушена реагувати на все. А тому він просить лучан утриматися від таких дій, аби не навантажувати додатковою роботою правоохоронців у такий час. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів