Поділитись:

ЗМІ «поховали» королеву Британії Єлизавету ІІ, яка хворіла на коронавірус

Четвер, 24 лютого 2022, 05:18
ЗМІ «поховали» королеву Британії Єлизавету ІІ, яка хворіла на коронавірус

Мережу «підірвала» новина про те, що 95-річна королева Великобританії Єлизавета II нібито вже мертва. ЗМІ «поховали» королеву, яка нещодавно захворіла на коронавірус.

Про це пише УНІАН.

Американське видання Hollywood Unlocked повідомив про смерть королеви Єлизавети II, пославшись на особисті джерела. Пост розмістили в Instagram видання.

«Джерела, близькі до королівського палацу, повідомили нас виключно про те, що королева Єлизавета померла. Вона повинна була бути присутньою на весіллі редактора британського Vogue Едварда Еннінфула, але була знайдена мертвою», – написало видання в ніч на 23 лютого. 

Однак вчора палац повідомив, що Єлизавета II продовжить виконувати свої легкі обов'язки, а ось аудієнції та онлайн зустрічі було вирішено перенести. Також перенесли традиційну аудієнцію з прем'єр-міністром Джонсоном, яка зазвичай відбувається щосереди. Її перенесли на четвер. Більше жодних коментарів про здоров'я королеви не надходило.

Зазначається, що на випадок смерті монархині є давно розроблений план, він має назву «Лондонський міст». Коли це станеться, світ дізнається новини не відразу, тому що потрібен час, щоб особистий секретар королеви зателефонував прем'єр-міністру, а він своєю чергою проінформував глав 15 держав, де править монархиня, про її смерть. Лише після цього перед Букінгемським палацом виставлять жалобну табличку, яка інформує про цю подію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів