Поділитись:

Бенедикт Кембербетч підтримав Україну та закликав світ діяти рішуче (відео)

Середа, 02 березня 2022, 06:30
Бенедикт Кембербетч підтримав Україну та закликав світ діяти рішуче (відео)

Британський актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Шерлока Холмса в серіалі «Шерлок», отримав іменну зірку на голлівудській «Алеї слави».

Відео із церемонії нагородження було опубліковано на офіційному сайті Hollywood Walk of Fame.

Виступаючи з промовою, актор висловив підтримку українському народу, який зараз бореться, захищаючи свою країну.

«Я не можу сьогодні виступати у цей дивовижний момент мого життя, на цій незвичайній трибуні, не визнаючи очевидності того, що відбувається в Україні, і не висловлюючи своєї підтримки українському народу», – сказав актор.

Він зазначив, що одних слів і молитов недостатньо і закликав світ діяти радикальніше.

«Ми маємо робити більше, ніж просто думати та молитися. Нам треба діяти, нам потрібно зайти на веб-сайти посольств, нам потрібно подивитися, що ми можемо зробити як громадяни світу, громадяни Європи і люди, які хочуть кращого результату для тих людей, на міста яких зараз обрушуються ракети. Ми більше не можемо залишатися осторонь. Зараз не час для жадібності, лінощів, бездіяльності або невмілості. Нам потрібно діяти, і ви можете зробити щось. Ви можете підтримати благодійні та правозахисні організації. Ви можете допомогти тим, хто допомагає біженцям на місцях. Ви можете чинити тиск на своїх політиків, свій банк, свою промисловість, щоб вони теж надали допомогу. Це можливо, тому сьогодні я закликаю людей зробити це», – наголосив Камбербетч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів