Поділитись:

Міський голова закликав лучан продумати дії на випадок ракетного удару (відео)

Неділя, 06 березня 2022, 10:48
Міський голова закликав лучан продумати дії на випадок ракетного удару (відео)

Міський голова Луцька Ігор Поліщук 6 березня зазначив, що на десятий день війни не всі лучани знають, чи є в місті укриття. 

Про це він зазначив у своєму зверненні на Фейсбуці.

«На жаль, є люди, які на десятий день війни пишуть мені в особисті повідомлення про те, чи є у нашому місті укриття. Ми дуже добре підготувалися до наступу на наше місто і область по суші, ми дуже добре підготували блокпости, протитанкові засоби, інші засоби для бронетехніки, якщо така техніка буде рухатися у наш бік. Однак, неможливо підготуватися до ракетного удару. Тому необхідно дуже добре вивчити, де є укриття», – зазначив Ігор Поліщук. 

Тож міський голова закликав всіх лучан дуже добре продумати свої дії у разі ракетного удару, завчасно вивчити, де знаходяться найближчі укриття.

«Щиро молимося, щоб у нас не було таких ситуацій, як у інших містах, але, на жаль, це війна, і ніхто не може бути застрахованим на сто відсотків», – зазначив Ігор Поліщук. 

Міський голова нагадав, що на сайті міської ради у розділі «Територіальна оборона і цивільний захист» є детальна інформація про укриття. Також там є інформація про те, як потрібно діяти, коли починається артилерійський обстріл. Ігор Поліщук закликав поставитися до цієї інформації серйозно.

Нагадаємо, що внаслідок ракетного обстрілу міста Коростень Житомирської області 6 березня руйнувань зазнали десять житлових будинків. Одна людина загинула, ще двоє тримали травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів