Поділитись:

Окупанти розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині

Четвер, 10 березня 2022, 18:05
Окупанти розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині

фото ілюстративне

Російські окупанти всерйоз розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині, аби звинуватити у цьому ЗСУ.

Про це інформує пресслужба СБУ.

Держава-терорист продукує фейки, аби виправдати свої звірства і звинуватити в них Україну.

Сьогодні Росія вже намагається запускати різноманітні фейки про обстріл Маріуполя: мовляв, пологовий будинок давно не працював, там була база військових, а фото і відео руйнувань взагалі постановочні.

«Вигадати таке може тільки збочена фантазія. Як і інші фейки про секретні тюрми в Україні, біологічну зброю, хімічні атаки та навіть бойових кажанів (мабуть, теж «бандерівців і нацистів»?), про яких офіційно говорить російське міноборони», – зазначають в СБУ.

За даними СБУ, проробляються варіанти вчинення й інших провокацій.

«Але, нешановні окупанти, що б ви не вигадували, вам ніхто не повірить – ні українці, ні весь цивілізований світ, ні навіть свої ж співвітчизники. Ви по-справжньому хворі, якщо робите такі злочини. А отже – будемо лікувати. Наші військові це гарно роблять уже 15 днів. І будуть це продовжувати до Перемоги України!» – йдеться в повідомленні.

Раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров підтвердив, що бомбардування лікарні та пологового будинку в Маріуполі було свідомим та цілеспрямованим рішенням армії РФ.

 Нагадаємо: у Маріуполі ворожа авіація 9 березня завдала удару по корпусу дитячої лікарні. Будівля зазнала істотних руйнувань. У результаті бомбардувань троє людей, серед яких одна дитина, загинули, ще 17 постраждали. Президент Володимир Зеленський вважає обстріл Росією пологового будинку в Маріуполі остаточним доказом того, що РФ проводить геноцид українців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів