Поділитись:

ВНУ та ЛНТУ відновлюють навчання: деталі

П'ятниця, 11 березня 2022, 15:31
ВНУ та ЛНТУ відновлюють навчання: деталі

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відновлять освітній процес з 14 березня. Навчання відбуватиметься дистанційно і з певними особливостями.

Про це у коментарі сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» повідомив ректор Університету Анатолій Цьось

«Ми відновлюємо навчальний процес, звісно, у дистанційному режимі. Я сьогодні мав зустріч з усіма деканами та викладачами онлайн. Під'єдналися аж 460 викладачів. Ми дуже детально проговорили оптимальні завдання», – зазначив Анатолій Цьось.

За словами ректора, особлива увага приділятиметься психо-емоційній підтримці студентів.

«Обережно будемо проводити навчання. Буде оптимальна кількість завдань, щоб не перенавантажувати студентів», – додав Анатолій Цьось. 

Нагадаємо, що очна форма навчання після обмежень, пов'язаних з епідемією коронавірусу, мала відновитися у ВНУ 28 лютого. Однак, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну і освітній процес був зупинений у зв'язку із введенням воєнного стану на всій території України.

Водночас ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович розповіла, що ЛНТУ відновить дистанційну форму навчання для студентів очної форми з вівторка, 15 березня. Навчальний процес для «заочників» відновиться з понеділка, 14 березня.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів