Поділитись:

Путінський генерал, якого розгромили під Миколаєвом, родом з Волині

Субота, 12 березня 2022, 12:36
Путінський генерал, якого розгромили під Миколаєвом, родом з Волині

Російська 58- армія несе величезні втрати по миколаєвському напрямку, а її командир генерал-лейтенант Михайло Зусько проявив себе як бездарний стратег.

Таку оцінку діям російських військ дає аналітик з Австрії Том Купер.

Як стало відомо, путінський бездарний генерал родом із Волині. Він народився 24 травня 1972 року у селі Ветли Камінь-Каширського району. У 2011—2014 роках — командир 34-ї мотострілецької бригади. Протягом літа-осені 2014 року очолював 1-й армійський корпус окупаційних військ РФ на Донбасі. На окупованій території користувався псевдо «Орлов». Влітку 2020 року Зусько очолив 58-му загальновійськову армію Південного військового округу РФ. Командує наступом 58-ї загальновійської армії на Миколаївському напрямку.

Також він є в офіційному списку військовослужбовці ЗС Росії, які брали участь у бойових діях на території України, оприлюдненому на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Фігурує у ньому як військовий злочинець.

На росії Зусько нагороджений численними відзнаками, серед яких: «орден Алєксандра Нєвского», «за заслуги перед отєчєством» та за участь у військовій операції в Сирії.

Нагадаємо, що російські війська вночі хаотично обстріляли Миколаїв – лікарні, інтернат, котельню, внаслідок чого 2 особи отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів