Поділитись:

«Стійкість України»: Times розмістили на обкладинці дівчинку з Кривого Рогу (відео)

Четвер, 17 березня 2022, 21:19
«Стійкість України»: Times розмістили на обкладинці дівчинку з Кривого Рогу (відео)

Журнал Time уже вкотре присвятив обкладинку подіям, що відбуваються в Україні. Головною темою останнього номеру стала «Стійкість України».

На обкладинці розмістили інтерактивне зображення 5-річної дівчинка Валерії з Кривого Рогу, яка була змушена тікати від війни, пише Суспільне.

"З початку російського вторгнення, десятки дітей України були вбиті, а тисячі інших виїхали в пошуках безпеки. Серед цих тисяч – 5-річна Валерія з Кривого Рогу, рідного міста президента Зеленського", – додали у пості під світлиною у Twitter.

Французький художник JR влаштував цілий перформанс 14 березня на площі перед Львівським національним академічним театром – понад сто людей розгортали 45-метрове полотно із зображенням дівчинки. Зйомку робили за допомогою дрона.

"ЇЇ образ – дитина, яка посміхається, яку буквально підтримують всі українці – з’явиться на одній з обкладинок цього номеру", – пишуть у статті журналу.

"Я вірю, що цей жах дуже скоро закінчиться. Усі українці – жінки й діти – повернуться додому, і все буде добре", – розповіла журналістам Times мама Валерії Таїсія.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів