Поділитись:

путін наказав знищити Маріуполь, – радник глави МВС

Субота, 19 березня 2022, 11:41
путін наказав знищити Маріуполь, – радник глави МВС

У Маріуполі Донецької області точаться бої за завод «Азовсталь», окупанти намагаються захопити його. Загалом же путін дав вказівку знищити українське місто.

Про це радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів в ефірі національного телемарафону вранці 19 березня.

«Ситуація в Маріуполі катастрофічна, зараз ідуть бої за «Азовсталь». За даними, які є, ми можемо сказати, що втратили цей економічний гігант, по суті, один із найбільших заводів Європи фактично знищується», – сказав Денисенко.

Денисенко наголосив, що Маріуполь окупаційні війська знищують за вказівкою президента рф путіна.

«Ця особиста вказівка путіна – знищити це місто. Паралельно, безумовно, одне з його ключових завдань у цій війні – зараз ми можемо говорити, не сумніваючись,– не демілітаризація, а деіндустріалізація України. Тобто зробити так, щоб після них нам довелося відновлювати наші заводи у наступні десятиліття», – додав радник глави МВС.

Заступник мера Маріуполя Сергій Орлов в інтерв'ю «Forbes Україна» 16 березня говорив, що окупанти завдали багато авіаударів по «Азовсталі».

«Нічого не працює. Запустити все це вже не можна. «Азовсталь» розбомблений. Повністю. Дуже багато авіанальотів довелося на «Азовсталь», – розповідав він.
 

Нагадаємо, що 19 березня мають запрацювати 10 «зелених коридорів», планується доставка гуманітарних вантажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів