Поділитись:

У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)

Понеділок, 21 березня 2022, 14:58
У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)

В обласному центрі Волині правоохоронці затримали двох мешканців села Світязь, які робили «закладки» з наркотиками у Луцьку і Володимирі.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У суботу, 19 березня, співробітники управління карного розшуку, патрулюючи Луцьк, помітили двох підозрілих осіб – мешканців села Світязь Ковельського району.

Під час поверхневої перевірки та огляду автомобіля в них виявили прозорі пакетики з, ймовірно, психотропними речовинами й саморобні пристрої для вживання наркотиків.

Під час першочергових слідчих заходів правоохоронці встановили, що 19-річний та 21-річний правопорушники можуть бути причетні до розповсюдження наркотиків на території області. Про це свідчать відомості з їхніх мобільних телефонів.

Нині відомо про декілька десятків місць закладок небезпечних речовин. Понад 20 закладок у Луцьку та Володимирі правоохоронці вже вилучили.

Вилучені речовини направили на необхідні експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За цим фактом розпочали кримінальне провадження, триває розслідування.

У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)У Луцьку затримали двох «закладників» – мешканців Світязя (фото)

Нагадаємо: 18 березня у Луцьку на вулиці Єршова виявили п'яного водія та пасажира з наркотиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів