Поділитись:

Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)

Понеділок, 28 березня 2022, 11:42
Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)

Волонтери з Німеччини передали машину швидкої допомоги та медикаменти.

Про це повідомили на сайті Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Передали автомобіль та всю іншу допомогу волонтери гуманітарної організації «Людина до Людини» з німецького міста Вупперталь. Тепер спеціалізоване авто поїде за призначенням – в один із медзакладів нашої країни, де його зараз особливо потребують. 

Це далеко не перша допомога від організації «Людина до Людини»: з самого початку війни вона збирає та відправляє необхідну допомогу в Україну. Буквально за кілька днів після запиту волонтерського центру волинських лісівників партнери з Німеччини передали найнеобхідніші ліки та медпрепарати. Їх одразу розсортували і відправили у різні локації.

«Людина, яка відправляла вантаж, дуже порядна, хороша. Навіть – шляхетна. Крім медичного устаткування, хірургічного одягу, ліків та продуктів харчування для дітей та дорослих, передали карету швидкої допомоги. Це все ми привезли шеститонним траком. Дістався України за дві доби», – розповідає водій Микола.

Лісівники щиро подякували організації «Людина до Людини» за гуманітарну допомогу.

«Ви, дорогі партнери, реально доводите, що людяність та добро не мають жодних кордонів», – зауважили у Волинському ОУЛМГ.

Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)Німецькі волонтери передали через волинських лісівників гумдопомогу: «швидку» та медикаменти (фото)

Нагадаємо: 25 березня гуманітарні хаби Волині отримали 45 тонн гуманітарної допомоги. З області на Харківщину і Житомирщину скерували 7 вантажівок із продуктами, медикаментами та амуніцією для військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 грудня 2023
29 листопада 2023
20 листопада 2023
26 жовтня 2023
14 жовтня 2023
25 вересня 2023
15 вересня 2023
12 вересня 2023
31 липня 2023
06 липня 2023